Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Σειρήνες...

Πόσες φορές έχει τύχει να ακούσετε τη σειρήνα ενός ασθενοφόρου; Η σειρήνα που έχουν τα ασθενοφόρα έχει ένα συγκεκριμένο στόχο όταν μπαίνει σε λειτουργία. Μόνο όταν έχεις ανάλογη εμπειρία μπορείς να νιώσεις τον άνθρωπο που κινδυνεύει. Ωστόσο είναι άδικο να χάσεις τη ζωή σου στην Αλεξάνδρας επειδή κάποιοι, ως άλλοι Οδυσσέες κλείνουν τα αυτιά τους στις σειρήνες. Παιδιά! αυτές οι σειρήνες, είναι σειρήνες ελπίδας και ζωής και δεν στοχεύουν να σας αποπλανήσουν, μην κλείνετε τα αυτιά σας, γιατί έτσι κόβετε νήματα ζωής, που κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα'ναι η δική σας...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο εξωτερικό ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΝΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ακόμα και σε κάποιες Τριτοκοσμικές Χώρες του πλανήτη υπάρχουν -Λωρίδες Έκτακτης Κίνησης Οχημάτων Ανάγκης.

Αυτές βρίσκονται δεξιά σε μονόδρομους με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση ή αριστερά και στο κέντρο σε δρόμους διπλής κατευθύνσεις .Οι λεγόμενες και HELP LINES ή FIRE LANE και ο νόμος απαγορεύει ρητά να τις πατήσεις .

Στην Ελλάδα πολλές φορές έχεις την καλή θέληση να κάνεις στην άκρη για να περάσει ένα ασθενοφόρο αλλα δεν έχεις που να πας.

Δες και αυτό το post
Kάνε copy-paste στο παρακάτω link.

http://mediahellas.blogspot.com/2008/05/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, έχεις δίκιο...

Το θέμα είναι να καταλάβουν και να σεβαστούν τη χρήση της σειρήνας, ιδιώς οι οδηγοί:

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ

και να τη χρησιμοποιούν όταν πραγματικά είναι ανάγκη, και όχι προς ευκόλυνση για να πάνε στη δουλειά τους.... Στην τελική όλοι θέλουμε να πάμε σε κάποια σημαντική απ΄τη στιγμή που βρισκόμαστε στο δρόμο...